Известие

Collapse
No announcement yet.

Харчи масло :-(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Keffo
    Ми Венци за бензинова не сам се интересувал но за 2,5ТД ризите са 240лв, сегментите са 140лв лагери на мотовилките са по 12лв на мотовилка, а тия на вала не ги помня колко бяха. Бутала няма защо да сменяш. О пръстенчета,семеринги,гарнитури да са 200-250лв.
    колега вируса ме разби и мен с тази цена за ризите
    обаче лагерите и сегментите ги има и по ефтино
    лагери по 8 лева на биела и сегменти по 25 кинта на цилиндър
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Това май не е вируса . Аз просто искам да кажа на всички, които не са правили основен ремонт, че не е само да смениш бутала сегменти, лагери и още нещичко. Просто няма смисъл тогава да отваряш мотора.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
        Това май не е вируса . Аз просто искам да кажа на всички, които не са правили основен ремонт, че не е само да смениш бутала сегменти, лагери и още нещичко. Просто няма смисъл тогава да отваряш мотора.
        споменавам вируса защото, той е намерил ризи за по 60 кинта прачето което е супер оферта
        за сведение в софия съм намерил да се продават само комплекти, което включва бутало, риза, сегменти, бутален болт, подложните пластини и силиконовите О пръстени, но цената е около 380-400 кинта на бутало
        докато там където ме прати вируса комплекта за 4 е около 900 кинта
        като да подчертая става на въпрос за така "недолюбваните" VM-и
        ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

части

Споменах ли,че за Вм сегментите на Дружба-разград са 60лв на Сточна гара при зистрибутора и че са по-италиански от италианските?!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
          X