If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми Венци за бензинова не сам се интересувал но за 2,5ТД ризите са 240лв, сегментите са 140лв лагери на мотовилките са по 12лв на мотовилка, а тия на вала не ги помня колко бяха. Бутала няма защо да сменяш. О пръстенчета,семеринги,гарнитури да са 200-250лв.
колега вируса ме разби и мен с тази цена за ризите
обаче лагерите и сегментите ги има и по ефтино
лагери по 8 лева на биела и сегменти по 25 кинта на цилиндър
Това май не е вируса . Аз просто искам да кажа на всички, които не са правили основен ремонт, че не е само да смениш бутала сегменти, лагери и още нещичко. Просто няма смисъл тогава да отваряш мотора.
Това май не е вируса . Аз просто искам да кажа на всички, които не са правили основен ремонт, че не е само да смениш бутала сегменти, лагери и още нещичко. Просто няма смисъл тогава да отваряш мотора.
споменавам вируса защото, той е намерил ризи за по 60 кинта прачето което е супер оферта
за сведение в софия съм намерил да се продават само комплекти, което включва бутало, риза, сегменти, бутален болт, подложните пластини и силиконовите О пръстени, но цената е около 380-400 кинта на бутало
докато там където ме прати вируса комплекта за 4 е около 900 кинта
като да подчертая става на въпрос за така "недолюбваните" VM-и
Comment